(Видео) Левица – Прилеп со 400 амандмани и над 200 потписи денес за прв пат успеа да спречи продажба на народен имот

Иван Јованоски Левица Прилеп 2022

„Левица стои цврсто на својот став, нема да дозволиме ниту еден метар квадратен да падне во рацете на локалните ситни олигарси.”- говор на советникот од Левица, Јованоски Иван.

Иако наидуваме на препреки за решавање на општински проблеми и добивање на информации за истите да бидат транспарентно споделени со граѓаните, советниците на Левица не попуштаат пред истите се додека не се изнајдат решенијата и се од корист на народот.

Во прилог слушнете ги прашањата и говорот на советникот од Левица, Јовановски Иван на седницата на Општина Прилеп.

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ