(Видео) Клер Дејли и Мик Волас на Пленумот 2023 на Левица / Clare Daly and Mick Wallace at Levica’s Plenum 2023

Clare Daly Mick Wallace

Интервју на европратениците Клер Дејли и Мик Волас од Република Ирска со портпаролот на Левица, Амар Мециновиќ за време на Пленумот 2023.

Republic of Ireland MEP’s Clare Daly and Mick Wallace interview with Levica’s spokesperson Amar Mecinović during #Plenum2023.

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ