(Видео) Кираџиева: Молкот на одговорните институции е соучество во насилството врз жените

весна кираџиева

Весна Кираџиева, раководителка на АФЖ – Левица, како дел од кампањата на Левица за 16 дена активизам за борба против насилството врз жените.

„Секундарна виктимизација е соучеството на власта преку институциите во насилството врз жените.“

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ