(Видео) Апасиев: Пратеничкиот имунитет е во суштина антиполициски

Апасиев само вистина

Пратеникот и претседател на Левица, проф. д-р Димитар Апасиев, во емисијата „Само вистина“, правно го објасни пратеничкиот имунитет и случајот со непрофесионалното постапување на полицаецот од Штип, кој направи најмалку четири службени прекршоци при контрола во сообраќајот, откако го сопре возилото на Апасиев.

 

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ