(Видео) Единствено Левица го спречува контроверзниот Предлог-закон за државјанства

Димитар Апасиев Државјанство

Прилог на ТВ Сител од денешното обраќање на пратеникот Димитар Апасиев на Комисијата за безбедност и одбрана, во однос на Предлог-законот за државјанства, а чијшто збор беше одземен со прекинување на расправата.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
02 јуни, 2021

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ