Црвена Младина го преименува „Паркот Украина“ во „Парк АСНОМ“

316407337_439787531644314_6120675419841942739_n

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Црвена Младина се погрижи да ја поправи грешката на властите и некогашниот парк на народните херои кој неодамна беше преименуван во ,,Парк Украина”, го преименуваа во ,,Парк АСНОМ”.

359857029 577961974493535 1654013438682469641 n

Дали некој свесно ја цензурира антифашистичката борба и дали тоа се наследниците на балистите и домашните врховисти оставаме да судите вие.

АСНОМ ЖИВЕЕ!

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЦРВЕНА МЛАДИНА

13.07.2023

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ