Левица повторно со поддршка на протестот за онкологија

379473783_886609426155456_956956178112524880_n

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Денеска народот повторно и во континуитет го изразува своето незадоволство од грозоморниот случај на онкологија и бара праведна разрешница која ќе обезбеди чувство на сигурност во здравствениот систем за сите сегашни пациенти и правичност за криминалот кој остави невини животи да згаснат.

Со овие граѓанските протести јасно е дека неопходно е обединување на народот во заеднички стисок кој ќе се спротистави на неправедниот политички, здравствен и економски систем. Досега институциите остануваат неми, како што и досега земаа учество во овозможувањето на беснеењето на криминалот и корупцијата.

Левица продолжува со поддршка на легитимните механизми на граѓаните за изразување на нивните барања до конечна разврска и победа на вољата на народот.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА

18.09.2023

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ