Ве чекаме на 25-та дупка од последна 5-ка

златко марин аеродром

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Не стивнуваат негативните реакции и критика кон градоначалникот Златко Марин и општината Аеродром, за пофалбата дека потпишал меморандум за соработка со Голф федерацијата за Голф терени во Лисиче.

Измисленото ЕУ знаменце, за овој капитален проект на една од најслабите општини со капитални проекти и инвестиции наиде на цврста одбрана од граѓаните, кои посочуваат на дупките на улиците, нехигиената и социјалната положба.

Глуви ли се, или недоветни, па се со мисла дека ќе имаат нов мандат и ист градоначалник на Аеродром, па се фалат и ветуваат проекти за 2023. Аеродромци тоа нема да го дозволат, а со влегување на советници од Левица и потенцијален градоначалник од нашите редови секако дека ќе останат со прстот во уста и еден лош спомен за стари вицови.

На Аеродромци им треба нови градинки и училишта, нови асвалтирани улици, нови паркови и зеленило, нов малдински културен центар, грижа за социјално ранливите категории и поддршка на локалните земјоделци. Не ни треба голф терен, кога немаме основна инфраструктура!

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО АЕРОДРОМ

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ