Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  (Видео) НЕ ОТВОРАМ ВРАТА – теренска кампања на Левица во Скопје

  НЕ ОТВОРАМ ВРАТА – теренска кампања на Левица во Скопје против фингираниот попис, кој се темели на насилно истуркан Закон и крши многу од принципите препорачани од ООН и ЕУРОСТАТ, а власта сака да го спроведе во сред ПАНДЕМИЈА!

  #НеОтворамВрата

  ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
  22 март, 2021

   

   

   

  Најнови објави