Во историјата на Македонија не постои човек кој е казнет за непопишување

0
553

„За граѓаните нема КРИВИЧНА одговорност за непопишување. Попишувачите не се овластени да казнуваат, тоа се постапки кои со години траат. Левица ќе организира мрежа на адвокати – БРАНИТЕЛИ НА НАРОДОТ, кои ќе даваат бесплатна правна помош. Во историјата на Македонија не постои човек кој бил казнет за непопишување.”

#НеОтворамВрата

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде