(Видео) Крмов: Македонското масло е поевтино во Црна Гора – Ова се воени профитери

крмов

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Замрзнувањето на цените мораше да се случи порано, тие намерно не ги замрзнаа на време.

Власта им овозможува на воените профитери (кои се блиски до неа) да ги качуваат цените и тие треба да лежат затвор.

За парното не знаеме дали ќе го има, иако се обезбедени 18 милиони евра – БЕГ тврди дека законски не е обврзан да испорачува топлинска енергија, ама затоа ни испорачува сметки.

Владата има план, а тоа е воените профитери, кои се нивни луѓе, да профитираат од целата оваа ситуација – како што се приватните увозници на струја, пример синот на Заев.“

Секвенца од гостувањето на пратеникот, Борислав Крмов, во емисијата „Само Вистина”.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА

28 септември, 2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ