(Видео) Секогаш кога е СДСМ на власт вештачки се делат државјанства на албанското малцинство

Димитар Апасиев Само Вистина Бојкот попис
Апасиев во „Само Вистина“: „Мојата теорија е дека, СДСМ нема веќе капацитет за добивање на македонски гласови, бидејќи е антимакедонска и антидржавна партија. Нејзиниот плафон се овие 60 илјади, кои гласаат за Заев, плус фамилијата, значи околу 200.000. Гласови можат да земат од Албанците, преку Тиранска платформа. Така им земаа на ДУИ колу 40.000 гласови.
 
Индикативно е тоа што, во периодот од 1994 – 1998, кога се знаеше дека ДПМНЕ ќе победи, со истата оваа логика, ако го погледнете избирачкиот список, ќе видите дека, во 1994 година има 1.360.000 гласачи, додека во 1998 во избирачкиот список се 1.570.000. Значи, над 200.000 мистериозно додадени луѓе во избирачкиот список!“
 
#НеОтворамВрата
ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
25 март, 2021

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ