(Видео) Апасиев: Методологиите во Законот за попис да се сменат, во спротивно можна е повторна кампања за бојкот

Апасиев Само Вистин Канал 5

Дел од гостувањето во емисијата „Само вистина“, кадешто претседателот на Левица и пратеник во Собранието, Димитар Апасиев ги објаснува четирите основи по кои Левица го спори Законот за попис уште од јануари годинава, и поради што, на покана на Уставен суд, утре тој ќе учествува на подготвителна седница за разјаснување на правните прашања по овој предмет.

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ