(Видео) Апасиев: За лицемерието на европските бирократи

Димитар Апасиев Само Вистина Канал 5
„За лицемерието на европските бирократи, па и на Американците, зборува тоа што американската амбасадорка го поздрави пописот, додека од Европска унија молчат како риби. Од друга страна, кога Србија го одложи пописот, истата Европска унија го поздрави потегот.”
 
#НеОтворамВрата

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ