Богоев ги злоупотребува образовните институции за политичко рекламирање

богоев левица карпош

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Богоев по којзнае кој пат ги злоупотребува образовните институции на територијата на Општина Карпош за политичко рекламирање на функционерите на Заев и останатите функционери на СДСМ.

Наместо решавање на реалните проблеми на жителите и одбрана на нивните интереси, Богоев ја трансформираше општината во ПР алатка, во служба на партиските интереси на СДСМ.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО КАРПОШ
06 март, 2021

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ