Во историјата на Македонија не постои човек кој е казнет за непопишување

Димитар Апасиев Левица Попис Само Вистина

„За граѓаните нема КРИВИЧНА одговорност за непопишување. Попишувачите не се овластени да казнуваат, тоа се постапки кои со години траат. Левица ќе организира мрежа на адвокати – БРАНИТЕЛИ НА НАРОДОТ, кои ќе даваат бесплатна правна помош. Во историјата на Македонија не постои човек кој бил казнет за непопишување.”

#НеОтворамВрата

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ