(Видео) Апасиев: ДПМНЕ вечерва да рече „бојкотираме“, утре пописот ќе биде одложен!

Димитар Апасиев Левица вмро бојкот попис
Апасиев во „Само Вистина“: „Мислам дека, членството на ДПМНЕ, ќе инклинира кон Бојкот и раководството ќе мора да го следи. Јас ви гарантирам, ви тврдам со сета одговорност, дека ВМРО-ДПМНЕ вечерва да рече „бојкотираме“, утре пописот ќе биде одложен!“
 
#НеОтворамВрата

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ