(Видео) Мециновиќ: Левица е единствена партија која повикува на прекин на преговорите со Бугарија

amar mecinovikj infomaks

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Дел од гостувањето на портпаролот на Левица, Амар Мециновиќ, во емисијата „Тешки муабети“:

„Левица е единствениот легитимен претставник на народот – затоа што ние сме единствена партија која повикува на ПРЕКИН на преговорите со Бугарија. Бугарија на нас ни има дадено доволно инстанци за ние да прекинеме комуникација по ова прашање.

Потоа, јас можам гордо да кажам дека Левица е единствениот политички елемент кој придонел до тоа да се створи една атмосфера на АНТИФАШИЗАМ во Македонија. Ние ги организиравме протестите во Битола против отворањето на клубот Ванчо Михајлов.”

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
23.06.2023

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ