(Видео) Време е Скопје да си ги врати вредностите кои ги поседуваше

Апасиев Хактан Левица Перо Камиказа

Денес на прес конференција Левица официјално го поддржа независниот кандидат за градоначалник на Град Скопје, Петар Георгиевски – Камиказа.
Време е овој град да си ги врати вредностите кои ги поседуваше!

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ