По отворањето на канцеларијата во Кочани остануваме отворени за постојана комуникација со граѓаните

Кочани

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Жителите на Кочани сѐ помасовно ја препознаваат црвената боја како своја. Не беше мал бројот на граѓани кои синоќа беа присутни на отворањето на канцеларија на Левица во Кочани.

Канцеларијата е отворена во среда и ќе остане отворена за секој жител на општина Кочани секоја среда од 17 до 19 часот. Сите заинтересирани се добредојдени да се запознаат со идеологијата, ставовите и определбите на Левица, како и да ги споделат своите идеи и проблеми со единствената идеолошка, работничка и класно ориентирана партија во државата.

Отварање на канцеларијата на Левица во Кочани

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
06.12.2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ