(Видео) Советниците на Левица во Општина Центар побараа референдум за зградите кај „Холидеј Ин”

левица центар

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

„Очекуваме без никаков проблем Советот да ги усвои овие точки и според нив да донесе одлуки со кои ќе распише референдум за спорните локации. Согласно тоа, службите на општината ќе преземат активности од нивна надлежност за отворање на истрага и активности во правец на поднесување на поднесување на претставки до надлежните институции за отворање на истрага.”

Прес-конференција на Марија Среброва, советник во општина Центар

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ