Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    (Видео) Борислав Крмов: Левица не влегува во формална коалиција

    ,,Ако ние влезевме во формална коалиција, Левица ќе имаше и градоначалници. Ние намерно го одиме потешкиот пат и тоа нашите гласачи добро го знаат.”
    – Борислав Крмов, гостин во „Само Вистина”

    Најнови објави