(Видео) Почитувани, појма немате каде терате, незаконски наплатени пари не може да се донираат

picture

За незаконски наплатените 203 350 денари од страна на ЈП Паркинг Кавадарци, Советникот Круме Богевски му укажа на Директорот дека не смее да се обидува да ги мие валканите раце со донација на средствата без одлука на Совет!

Секој на Ваше место би си дал оставка, а граѓаните нека си ги бараат парите назад од ЈП Паркинг!

Ова е уште еден пример за настојувањата на Левица-Кавадарци дека не само платениот паркинг простор е уреден паркинг простор. Народот бара трајни решенија, а не непотребни давачки!

ЛО ЛЕВИЦА – КАВАДАРЦИ
29.05.2023

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ