(Видео) АПАСИЕВ ВО РЕДКАСТ: Една изборна единица ќе биде услов за формирање влада!

434748415_122155735550063085_3522984421660660169_n

Гостување на Претседателот на Левица, проф. д-р Димитар Апасиев во Редкаст:

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
02.04.2024

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ