(Видео) Апасиев на Сител Подкаст: Левица е создадена за да победи!

апасиев сител 2024-03-09 233730

Гостување на Претседателот на Политичка Партија Левица, проф. д-р Димитар Апасиев на Сител Подкаст, емитувано на 08.03.2024.

„Левица е направена за да дојде на власт, но не по секоја цена, – Двата мои архи-непријатели, Заев и Груевски се во политичка пензија, а таму оди и Ковачевски. Нема по секоја цена да се извалкаме со неколку министерски места или вработувања. Ние ќе преговараме за политички прашања – додека целта ни е да го замениме СДС во левиот спектар, за на следните избори да се пресметаме идеолошки и со ДПМНЕ!“

Следи видео од гостувањето во целост:

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ