(Видео) Апасиев: Неоврховистичка политика со државни пари – тоа се Бугарите во Уставот

Димитар Апасиев

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

  • Дел од гостувањето на претседателот на Левица – проф. д-р Димитар Апасиев во емисијата „Аргумент плус“.

„Оваа власт се шалабајзери, немаат ниту правно, ниту политичко знаење. Немаат политичка мудрост да видат два чекори унапред што ни се спрема.

Егзархиска-НЕОВРХОВИСТИЧКА политика со државни пари, тоа се Бугарите во Уставот! И тоа треба на ВМРО-ДПМНЕ да им е јасно, без оглед дали ќе биде хрватски или некој друг модел.”

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА

13.04.2023

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ