(Видео) Апасиев: Ова е попис кој секој патриот мора да го бојкотира

Димитар Апасиев Само Вистина Канал 5
„Ова е попис кој секој патриот МОРА да го бојкотира – со цел да не помине. Сите досегашни пописи беа бојкотирани од Албанците, сега е на ред да го бојкотираат Македонците.”
 
#НеОтворамВрата

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ