(Видео) Апасиев: Ова е попис за ОТПИС на Македонците и Косоваризација на Македонија

Димитар Апасиев Само Вистина Канал 5
Апасиев: „Ова е ПОПИС ЗА ОТПИС на Македонците, попис за демакедонизација и попис за штелување на реалноста – односно за косоваризација на Македонија.
 
Ова е попис кој што се обидува македонскиот конститутивен народ, како државотворен народ, да го сведе на обична етничка заедница – она што ние го блокиравме во Собрание и е продолжеток како таен анекс на Тиранската платформа. Македонскиот народ НЕ Е ЕТНИЧКА ЗАЕДНИЦА, она што се обидува преку оживотворување на духот на Рамковнсиот договор ние да станеме Курди на Балканот и е еден чекор кон федерализација на државата.”
 
#НеОтворамВрата

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ