(Видео) Крмов: Левица не влегува во формална коалиција

Борислав Крмов само вистина
,,Ако ние влезевме во формална коалиција, Левица ќе имаше и градоначалници. Ние намерно го одиме потешкиот пат и тоа нашите гласачи добро го знаат.”
– Борислав Крмов, гостин во „Само Вистина”

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ