Апасиев и Крмов на средба со локалниот огранок во Гази Баба

347434369_586302493685407_5590295376483778883_n

Вчера, претседателот на Левица, Димитар Апасиев, заедно со пратеникот Борислав Крмов, Реџеп Исмаил Хактан, како член на Президиумот, како и препортпаролот Амар Мециновиќ, остварија средба со членовите на ЛО Левица – Гази Баба. Исто така, присуствуваа и граѓаните од сите населени места во општината.

На средбата се зборуваше за локални проблеми, но и за предизвиците кои се пред нас во поглед на парламентарните избори и задачите кои локалниот огранок ќе ги преземе за мобилизација на народот и артикулација на неговиот глас преку нашите пратеници. Посета со плодна дискусија во поглед на понатамошните чекори кои што ќе бидат преземени од страна на локалниот огранок.

Ќе победиме!

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА

30.06.2023

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ