(Видео) Левица со народот: НЕ за рудниците на смртта

361103544_852283046254761_2145127826450311452_n

Левица останува до крај во борбата на народот за заштита на животната средина на југоистокот на Република Македонија и спречување на загадувањето на воздухот, водата и почвата – одлучно против рудникот ,,Иловица – Штука’’!

Рудник нема да има!

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА

18.07.2023

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ