(Видео) Скопскиот изборен штаб на Левица реализираше маалска средба во општината Кисела вода

Левица Скопје
Овој викенд Скопскиот изборен штаб на Левица реализираше маалска средба во општината Кисела вода, каде средба остварија носителот на советничката листа на Левица за град Скопје – Реџеп Исмаил и кандидатите за советници на град Скопје, со кандидатите за советници и кандидатката за градоначалник на општина Кисела Вода – Јулијана Штрковска Колариќ.
На средбата се дискутираше за локалните проблеми со кои во моментов се соочувa општината, за нивно решавање, но и за идната соработка помеѓу Градот и Општината. Со влегувањето на Левица во општина Кисела Вода и во советот на градот Скопје, овие проблеми ќе станат минато, а взаемната соработка ќе стане реалност!

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ