Левица – Тетово: Нов дожд – стар проблем – исти улици

Левица Тетово

Невремето во Тетовско, проследено со обилни врнежи и поплавени улици, ги повторија истите проблеми за тетовчани, кои траат со години.

Обилните врнежи од дожд значително ги наполнија тротоарите и улиците со вода. На оваа редовна појава, тетовчани веќе одамна престанаа да и се радуваат.

Локалните проблеми на општините постојано како по правило се оставаат на страна, скриени зад високите политичи агенди на локалните самоуправи. Но, по се’ изгледа дека општина Тетово постојано предничи во тоа.

Како да не предничи, кога кадрите на ДУИ и СДС се некадарни!

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ТЕТОВО
19 јули, 2020

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ