Советот на Општина Кавадарци ќе ја оддржи дваесет и седмата седница наредната седмица

20230426-72154eff25725807db20730667e56cf6

Заради отчетност и учество на јавноста во локалната политика, Левица ЛО Кавадарци го објавува дневниот ред на закажаната седница на Советот на Општина Кавадарци за 18.05.2023 година.

Решението за свикување на седницата во прилог:

image
image 1

ЛЕВИЦА ЛО КАВАДАРЦИ
11.05.2023

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ