Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  (Видео) Левица Прилеп – Костоски: Ќе ја блокираме распродажбата на општински имот по секоја цена!

  “Сте напишале дека сте ги пресметале сите ризици окулу остварувањето на вашата замисла за распродажба на општинско градежно земјиште и општински имот но еве мала исправка од нас. Ќе ја блокираме распродажбата на општински имот по секоја цена! Па колку тоа и да го сакате или не.

  Ќе работите и ќе си најдете други средства за пополнување на дупките од краденото и задоволување на апетитите на преоптоварената партиска пасивна администрација”.-

  Излагање на советникот од Левица Прилеп -Методија Костоски окулу расправата за креирање на буџетот.

   

   

  Најнови објави