(Видео) Ристов кон Јакимовски: Целиот државен апарат застана позади бензинската станица во Карпош на Пуцко Петрол

Бранко Ристов Јакимовски

Претседателот на Совет во општина Карпош од редовите на Левица, Бранко Ристов во дебата со градоначалникот Стевчо Јакимовски потенцираше дека за спорната бензиска станица уште од самиот старт постои консензус помеѓу СДСМ, ВМРО-ДПМНЕ и ГРОМ,

„За ДУП-от имавте од старт доволно гласови, што е очигледно по итната седница. СДСМ со осум советници има позитивен став, ВМРО-ДПМНЕ има седум советници и двајца советници од ГРОМ. Тоа се повеќе од доволно гласови.”

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ