(Видео) Дали со 70 милиони евра Министерството за транспорт и врски ќе ја покрива својата некадарност пред избори?

Бочварски Левица Жешко политичко лето

Дали со 70 милиони евра Министерството за транспорт и врски ќе ја покрива својата некадарност пред избори?

Во денешната емисија „Жешко Политичко Лето” на Канал 5 ТВ, Левица упати прашање до министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски:

„Неколку месеци пред локалните избори најавувате дека само преку вашето министерство ќе се испумпаат дополнителни 70 милиони евра спрема локалните самоуправи за инфраструктурни проекти.

Нели сметате дека ова е обид за прикривање некадарност за време на цел мандат или пак целта е последна тура тендери пред промена на власта на локално ниво?”

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ