(Видео) ИНТЕРВЈУ НА АПАСИЕВ ЗА КАНАЛ 5: Целите на кампањата #НеОтворамВрата

Димитар Апасиев Само Вистина Канал 5
Димитар Апасиев во Само Вистина – целосно видео, за оние на кои им снема струја!
 
#НеОтворамВрата
 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ