(Видео) Апасиев: Само Левица се бори против неофашистичките клубови

апасиев само интервју

„Имате 40 невладини организации финансирани од тајни служби на Бугарија. Знаете дека Комисија за спречување на дискриминација е преплавена од претставки?

За било каков статус на фејсбук, ловат граѓани преку мрежа на адвокати.

Се формираат неофашистички клубови и само Левица поднесе кривична пријава (по која се постапува) и поднесе уставна иницијатива да се укинат.”

Секвенца од гостувањето на претседателот на Левица, Димитар Апасиев.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
23.09.2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ