(Видео) Хактан: Околностите ги прават луѓето да се коруптивни!

Реџеп Исмаил Хактан Јанко Јади Бурек

Реџеп Исмаил – Хактан: „Новите генерации веќе гледаат, различно е од деведесеттите па наваму… новите генерации гладаат дека надвор не можат да бидат слободни како дома што се. Никој не сака да оди надвор. Тие сакаат да останат тука, тука да им биде убаво, не сакаат да одат во туѓина. Одат од што не е во ред, одат од тешкотии. За тоа земале бугарски пасош, а ние не ги стигматизираме и тоа десет пати го имаме повторено од партија. Тоа знаеме дека го прават од економски причини.“

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ