Потпис за поддршка на кандидурата на проф. д-р Билјана Ванковска за Претседател на Република Македонија

DSC_4537

Наскоро започнува собирањето на потписи за поддршка на кандидурата на проф. д-р Билјана Ванковска за Претседател на Република Македонија.

Секој граѓанин на Република Македонија ќе има можност да се потпише на иницијативата, за што ќе бидат споделени повеќе информации штом ДИК го овозможи истото!

#ВоБорба

Прочитај повеќе за проф. д-р Билјана Ванковска овде.

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ