(Видео) Крмов: Народот конечно се буди, затоа што сега има политичка сила која застанува позади нивните интереси – лажираниот попис мора да го спречиме

Борислав Крмов Прес ПОпис

Прес конференција на пратеникот Борислав Крмов во врска со лажираниот попис.

Бројките лиферувани од ДЗС деновиве се смешни, бидејќи сведоци сме дека веќе четири дена апликацијата не работеше воопшто! Се појавуваат грешки во секој сегмент на самата апликација, или таа воопшто не се стартува, така што по само една реакција од Левица, мораа да излезат повеќе функционери со изјава, т.е. заменик министерот Нухиу, од МПЦ, Апостол Симовски, па дури и премиерот Заев!

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ