Левица – Велес: Негрижата на локалните власти причина за катастрофалната состојба на игралиштето во ОУ „Васил Главинов”

Левица Велес
Игралиштето во дворот на најголемото основно училиште во Општина Велес „Васил Главинов“, велешани го паметат како едно од најпосетуваните места во градот
.
Поради долгогодишна негрижа од страна на надлежните институции предводени од СДСМ, ова игралиште моментално не е во функција и неговата состојба е катастрофална.
 
Локалната власт предводена од СДСМ единствено се грижи за личните интереси.
 
Велес може да биде поубаво место за живеење, само доколку на раководни позиции се луѓе што го сакаат Велес, луѓе што ќе работат со љубов, чесно и поштено.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ВЕЛЕС
1 јули, 2021

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ