Што направи власта и што треба да прави во иднина со шарлатанот Касами?

тетово ло

Вчера Тетово беше под тотална опсада и режим, по повод доаѓањето на Курти.

Окупацијата беше под знамињата на туѓа соседна држава, црни орли го надлетаа Тетово.

Централната власт и вработените на Касами од СДС и ВМРО, молчат ама важна вест беше одморот на Апасиев.

По стотти пат Левица реагира и бара одговорност од ДРЖАВАТА да преземе мерки за градоначалникот на Тетово.

Да се постапи кривично кон неговите дела, да одговараат вејачите на знамиња – голема Албанија.

Недозволиво е континуираното понижување на тетовци од Касами, човек полн со национализам, омраза и подгревач на етнички тензии.

Која држава дозволува некој привремен градоначалник со задоена пизма кон Македонците да блуе по нив?

Државо разбуди се, властодршци престанете да бидете робови на касамовци, врие народот, врие!!!

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
ЛО ТЕТОВО
12.08.2023

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ