Не молчете повеќе, пријавете прекршување на Вашите социјални права!

273486999_100458655905029_4603822186705546992_n

Дали сте уморни од ускратување на вашите права за социјална помош? Дали се мачевте да ја добиете гарантираната минимална помош и сите други права за парична помош од социјална заштита на кои имате право?

Тогаш е време да преземете акција и да ги пријавите овие прекршувања кај нас, а ние ќе се избориме да ги добиете правата кои ви следуваат.

Левица верува дека секој човек има право на достоинствен живот и неуморно ќе се бориме да се осигураме дека вашите права се заштитени.

7ddf947f fd39 484d 9868 b7dceceaa856 1 scaled

Не молчете повеќе!

Пријавете ги сите прекршувања на вашите права на парична помош од социјална помош.

Заедно, можеме да направиме разлика.

СОЦИЈАЛЕН СЕКТОР – ЛЕВИЦА
12.05.2023

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ