(Видео) Левица – Битола: Бесплатен превоз за социјално ранливите категории, средношколците и студентите!

0
253

„Нашиот предлог е следен:

-Еден ден бесплатен превоз за средношколци и студенти;
-Еден ден бесплатен превоз за категоријата пензионери;
-Во двата дена бесплатен превоз за социјално ранливите категории.“

– Говор на советникот на Левица во Општина Битола, Гаврил Трајковски, по повод новиот тарифен систем за општинскиот линиски превоз.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО БИТОЛА
30 март, 2022

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде