(Видео) Крмов: Пратениците од ДПМНЕ го палеа францускиот предлог за сега да бараат услови за уставни измени

krmov

Дел од гостувањето на пратеникот од #Левица, Борислав Крмов, во емисијата ,,Аргумент Плус”:

„Ставот на Мицкоски за уставните измени е нејасен и тој е “ни риба, ни девојка”. Ама затоа, јасно е дека е подотворена вратата за уставни измени.

Ако вие носите маички НЕ, ако го палите францускиот договор во Собрание, ако го кините тој договор – и сега викате „ДА, ама под овие услови.”

Нема услови – Левица вика НЕ за уставните измени И ОСТАНУВА НЕ!”

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
23.06.2023

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ