ЛО Велес: Детското игралиште во градскиот парк претворено во змијарник

Левица ЛО Велес

Обраснати треви, џбунови, несредени лулашки е сликата во детското игралиште во градскиот парк во Велес.
Оваа состојба веќе неколку години наназад е непроменета.

Велес за жал скоро и да нема ниту едно детско игралиште што е целосно средено и безбедно за користење од страна на нашите деца.

Сето ова се должи на неодговорното работење на градоначалникот Аце Коцевски и менаџментот на ЈКП Дервен.
Велешани заслужуваат поубав Велес, а поубав Велес е можен само доколку го водат искрени и одговорни луѓе!

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ВЕЛЕС
17 мај, 2021

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ