(Видео) Скопскиот изборен штаб на Левица реализираше средба во општината Ѓорче Петров

Левица Ѓорче Петров

Скопскиот изборен штаб на Левица реализираше средба и во општината Ѓорче Петров, а се сретнаа носителот на советничката листа на Левица за град Скопје – Реџеп Исмаил, со кандидатите за советници и кандидатот за градоначалник на општината Ѓорче Петров, Александар Димитријевиќ.

Преку разговор на поширокото членство на локалниот огранок на Левица од Ѓорче Пeтров со нашите сограѓани, беа извесени за идеите, плановите и проектите кои би ги спровела Левица во општината по претстојните избори, за што беше добиена позитивна повратна реакција на взаемно големо задоволство.

 

 

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ГРАД СКОПЈЕ
24 септември, 2021

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ