Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    (Видео) Крмов за двојазичните униформи

    „Раководството на ВМРО-ДПМНЕ мора да сфатат дека губењето на унитарноста постепено не е никаква политичка дистракција. Ние за да развиваме економија и за да ни останат младите тука, прво треба да имаме држава во која ќе развиваме економија.”

     – Борислав Крмов, пратеник од Левица, гостин во „Само Вистина“ на „Канал 5“

     

    Најнови објави